NOVICE

"OBRAZI" v predbožični LJUBLJANI
 
 

MARTINOVANJE 2013

Martinovanje; seveda se je dogajalo, čeprav se nismo organizirali, se nas je kar nekaj srečalo pri litru novega MARIBORČAN 2013

 

JESEN na GORIČKEM

Fotoklub Maribor je organiziral jesensko fotodelanico na Goričkem. Obiskali smo več znanih znamenitosti, končali pa na nepoznani lokaciji našega člana in sponzorja www.fotospecialisti.com  V prijetni družbi in ob rotirajoči živali smo končali z "nočnimi posnetki". Hvala, bilo je lepo.

TOSCANA TRETJIČ

V sredini oktobra smo že tretjič obiskali toskansko pokrajino,. Ogledali smo si nekaj "novih" lokacij in spoznali fotografiranje v megli.

 

OBISK LIVARNE NA POLJSKEM

Z predstavnikom TDR LEGURE d.o.o. sem obiskal livarno KRAKODLEW  v KRAKOW-u na poljskem. Ob spoznavamju nepoznanenega so nastale tudi fotografije prikazane v GALERIJI.

SREDNJA VAS v BOHINJU

Kakor vsako leto (velja za zadnjih 20 let !!), sem tudi letos preživel kratek "dopust" v BOHINJU. Nastalo je nekaj (500) fotk; nekatere so v GALERIJI.

Posneto  ob 4:50 - plave ure!!

 

 

 

 

 

Udeležil sem se drugega fotomaratona; tokrat v Portorožu. Bilo je več sreče, kot prvič. Zasedel sem tretje mesto.

Na fotografiji so teme fotomartatona in štartna številka. V galeriji so tekmovalne fotografije in utrinki iz fotomatatona.

 

 

 

Obiskal sem Notranjsko.

Z univerzo za tretje življensko obdobje (pri Mariborski knjižnici) in študijsko skupino POTUJMO po SLOVENIJI sem se udeležil izleta na

BLOKE, SNEŽNIK in BABNO POLJE. Bilo je čudovito ...

 

Od 8. do 10. februarja 2013,  FOTOLOV

Fotoklub Maribor je organiziral 3 dnevno delavnico v Bavarskem gozdu.Udeležilo se nas je 8 članov fotokluba, ki smo med prehojenimi 15 km gozdnih poti "ustrelili" preko 3000 živali.Več v moji galeriji v oddelku FOTOLOV

Naš hotel MOORHOF v ALTSCHONAU

 

 

Krožna pot cca 8 km po parku

Pohodniki, oziroma FOTOLOVCI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

fotobojan 2000 Maribor
Koroska c.61
Slovenija
+38641654762 bojsenet@gmail.com